הרמת סינוס וחוש הטעם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/01/2024 | 17:07 | מאת: בתאל

היי דוקטור, ביום שלישי האחרון עברתי הרמת סינוס פץוחה ושתלים , הייתה לי התנפחות משמעותית של הלחי ולא יכולתי כל כך לדבר, הדימום עדיין ממשיך מהחניכיים(כבר 3 ימים אחרי), אבל מה שהכי מפריע לי זה שאני לא מרגישה טעם בכלל, לא משנה מה אני אוכלת או שותה אין לי טעם ואני גם לא כל כך מצליחה להריח, אשמח לדעת אם זו תופעה עוברת כי זה ממש מלחיץ אותי. תודה ויום נעים.

שלום בתאל, יתכן וההפרעה לחוש הטעם בגלל השטיפות עם כלורקסידין. אם כן זה יעבור כשתסיימי את השטיפות. הבצקת יוצרת לחץ על החניכיים הגורם למעט דימום. יעבור תוך מספר ימים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים