אחריות לכתר ולשתל שטראומן

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/01/2024 | 00:11 | מאת: אליס

האם נהוג לתת אחריות לשתל (של שטראומן) ולכתר זירקוניה? האם צריך ביקורות וצילומים תקופתיים כדי לבדוק איך העצם נבנתה וכמה היא מחזיקה? (אם קורה משהו כעבור כמה זמן, האם אני צריכה לעשות הכל מחדש או שיש איזושהי אחריות?)

שלום אליס, הנהוג הוא אחריות לשנה. יש רופאים המאריכים התקופה לחמש שנים ויש ליותר. צריך מעקב תקופתי כולל צילומי רנטגן בהתאם להנחיות הרופא וטיפול אצל השיננית כל מספר חודשים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים