בליטה קשה בחיך לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/10/2023 | 18:19 | מאת: חניגה

שלום רב אני כחודשיים לאחר עקירת 2 שיניים פנימיות עליונות(טוחנות) . המקום התרפאה מאוד יפה אבל בחיך העליון ליד השן האחרונה (שעקרתי) , יש בליטה מאוד קשה( כמו עצם) בצד לכיוון הלחי. אני הרגשתי את זה עם הלשון וגם רואים את זה. זה לא כואב , לא כלום אבל זה מדאיג אותי. אני אמורה לעשות שתלים בקרוב , אבל הבליטה הזאת ממש מוזרה . מה זה יכול להיות? תודה

שלום חגיגה, לשיניים טוחנות עיליות שלושה שורשים. את כנראה מרגישה את העצם באזור בין השורשים. אם התקדמות הריפוי הרגשתך אמורה להשתפר. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים