בדיקת אלרגי. לטיטניום

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

24/05/2023 | 13:12 | מאת: סהר

שלום ד"ר אני לפני השתלות שיניים ויש לי רגישות לניקל ( אחרי בדיקה ) עכשיו אני צריך לבצע בדיקת אלרגיה לטיטניום אבל אני לא מוצא מקום שאפשר לבצע את הבדיקה הזאת ! איפה אפשרי לבצע בדיקה לטיטניום בבקשה ? תודה

שלום סהר, בנוסף לטיטנים קיימות במתכת השתל מתכות אחרות. שאל את הרופא מהן ותנסה דרך רופא המשפחה לקבל הפניה לרופא מומחה לאלרגיה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

16/06/2023 | 20:22 | מאת: סהר

תודה על המענה ד"ר . אז כבר ביצעתי את הבדיקה לכלל המרכיבים כמו קובלט / כרום / והניקל ולניקל אני אלרגי כמו שרשמתי . וקיבלתי מהרופא הפניה לבדיקה של הטיטניום שלטענתו אפשרי לבצע רק בבתי חולים . אבל לצערי אני לא מוצא איכן אפשרי לבצע את הבדיקה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים