הרמת סינוס והשתלת שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/05/2023 | 15:34 | מאת: חיים

היי עשיתי לפני חודש וחצי הרמת סינוס , השתלת עצם והשתלת שתלים , ועכשיו יש לי נפיחות קלה באיזור של הסינוס וסוג של לחץ/כאב קל , אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואחרי כל ציחצוח אני מגרגר מים עם מלח ( ושאני מגרגר מים עם מלח יוצא לי מנחיר ימין באף נוזל צהוב שנראה כמו דלקת) האם אני צריך לעשות עוד משהו אולי עדיף מי לשתיפה פה ואם כן מה ממולץ ? תודה מראש

שלום חיים, הנוזל שאתה מתאר כנראה מהצטברות נוזל בצקתי/דלקתי בסינוס המתנקז דרך האף. צריך לבדוק שאין מעבר נוזלים מהפה דרך אתר ההשתלה לסינוס. כדאי לדבר עם הרופא שניתח כדי שיראה אותך ויבדוק. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים