חצי שפה תחתונה רדומה לאחר שתלים לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

23/03/2023 | 06:01 | מאת: yforer

קראתי כאן בעיה כמו שלי.. ותשובת המומחה הרגיע .. לאחר ארבעה שתלים לסת תחתונה.. ולאחר שההרדמה פגה.. הרגשתי שאין לי תחושה בשפה התחתונה מצד שמאל לאמצע , ומהאמצע לצד ימין הכל בסדר, אני מציין שגם אין תחושה בחלק קטן של הסנטר ממש מתחת לשפה .. בקיצור דיברתי עם הרופא וזה שלח אותי ישר לעשות צילום פנורמי.. בשביל לראות שהשתלים לא הגיעו לעצב.. ו אכן השתלים לא הגיעו לעצב . הרופא אמר לי ש-בגלל שהרגשתי כאב בטיפול הוא היה צריך להזריק עוד הרדמה וההרדמה הגיע לאזור העצב וזה יכול לקחת ימים שבועות או אפילו חודש חודשיים אבל זה יחזור ויהיה בסדר. הוא אמר שניתן לקחת סטרואידים שזה יכול לזרז את התחושה אבל לא חובה במקרה שלי. כיום יומיים לאחר הניתוח אני מרגיש זרמים ודיגדוגים כאלה באזור השפה והסנטר..וזה מצויין.. מאחל לכולם רפואה שלמה

שלום yforer, אם לאחר יומיים אתה מרגיש "דגדוגים" כהגדרתך כנאה שהלחץ על העצב פוחת והתחושה חוזרת. רפואה שלמה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

30/03/2024 | 22:04 | מאת: טל

עבר לך ?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים