השתלת חניכיים-שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

07/03/2023 | 09:25 | מאת: דני

שלום רב ענית כי השתלת חניכיים שמשלבת השתלת עצם מאריכה את זמן תוצאת האפקט הסופי-מבחינה אסתטית. האם גם תוכל בבקשה להגיד בכמה זמן מדובר לערך? תודה.

שלום דני, כל מקרה הוא ספציפי. לעיתים צריך להוסיף עצם, לעיתים אפשר בלי. עצם לאחר שנקלטת הופכת לחלק מהעצם הקיימת. היא מונעת או מאיטה את ספיגת העצם באזור המטופל. בדרך כלל לשנים רבות. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים