האם לעשות השתלת עצם או לא

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/02/2023 | 11:37 | מאת: מיטל

לום ד״ר ראובן שפירא, ראשית תודה רבה על תבונתך ועזרה באתר. רצ״ב של שתלים (לעניות דעתי זה 36,37) ישנו חלל חסר כפי שניתן לראות האחד אומר לי לעשות השתלת עצם השני אומר לי לא לגעת אין טעם שינהם מאוד משכנעים בהסברם. פשוט חסרת אונים לגבי הנושא ולא יודעת מה הטוב עבורי. אשמח להמלצתך המקצועית (צילום נשלח למייל [email protected]) תודה רבה מראש:)

הי מיטל, חשוב לדעת, אבקש לצרף צילום לפני ההשתלות וכן לציין מתי הותקנו השתלים ומתי נעשה הצילום. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים