צילום שיניים לסת עליונה בלבד

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/12/2022 | 22:39 | מאת: סובל מכאבים

שלום דוקטור, אשמח לדעת מה אתה רואה בתמונה העליונה בלבד קיבלתי כמה חוות דעת מכמה רופאים א אומר- יש כיס מוגלה בין 2 השיניים צריך לבצע ניקוז ואולי השתלת עצם וליד יש שן עם חור שמצריכה טיפול שורש ב אומר-רק טיפול שורש וכתרים כדי שלא יכנס לך אוכל בין השיניים לתשובתך אודה

שלום, לא מצליח לראות צילומים. שלח בבקשה למייל שלי: [email protected] או דרך צור קשר באתר המצורף. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים