הרמת סינוסים פתוחה-נשימה מהאף

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/12/2022 | 22:29 | מאת: הרמ. סינוסים פתוחה

שלום דוקטור, לא מזמן עברתי הרמת סינוסים פתוחה והשתלת עצם בזמן הניתוח הרופא הסביר לי לא לנשום דרך האף כדי לא לקרוע את ה"רירית" או משהו בסגנון לאחר סיום הניתוח בהוראות הרופא נמסר לי כי חודש אסור עליי לנשום דרך האף אני יודע שההנחיה היא לא להפעיל לחץ על איזור הסינוסים כגון שיעול עם פה סגור/הורדת ראש כלפיי מטה/קינוח אף אך נשמע לי מופרח לא חנשום דרך האף בעיקר שזה מה שאני רגיל לעשות (ולא בצורה מוגזמת או חזקה) לתשובתך אודה

שלום, לאחר הרמת סינוס יש להימנע משאיפת אוויר חזק פנימה היות ועלולה למשוך את הרירית ואיתה חלק מהעצם פנימה לתוך הסינוס. לכן לקנח את האף בעדינות. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים