טעם מר בפה וחוסר טעם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

11/11/2022 | 14:50 | מאת: שושי

שלום רב, עשיתי הרמת סינוס סגורה לשן טוחנת אני שבועיים אחרי, יש לי טעם מר בפה לא מרגישה כל כך טעמים, האם זהו מצב זמני? אמור לעבור? יש לציין אחרי מספר ימים מביצוע ההרמה, הטעם המר היה מוגבר יותר, והיו לי הפרשות מהאף ,התחלה דם ואחר כך כמו מים צהובים, כרגע פסק. אודה לתשובה

שלום שושי, הטעם המר יכול להיות עקב הפרשה מהסינוס. כן יתכן ושטיפה עם נוזל המכיל כלורקסידין מקהה את חוש הטעם. בדרך כלל חולף לאחר מספר ימים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים