קרום או שכבה לבנה צהובה אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

22/10/2022 | 18:35 | מאת: מירב

שלום. לפני מספר ימים ביצעתי עקירה כירורגית עם תפרים. 4 ימים אחרי העקירה יש מעין קרום/ שכבה לבנה/צהובה מאוד רכה באיזור העקירה. אין דימום נפיחות או חום..רק כאב עמום וממש נסבל. אני מטופלת מיום הטיפול באוגמנטין ושטיפות. איך יודעים אם זה מוגלה או משהו טבעי?

שלום מירב, עניתי על שאלה דומה לעדי. מדובר כנראה על רקמת חניכיים תקינה שאין לה תמיכת עצם מתחתיה ולכן צבעה לבן. עם הריפוי היא תהפוך לוורוד תקין. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים