השתלת עצם בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/09/2022 | 23:33 | מאת: מאיר שמואלי

עשיתי השתלת עצם לפני שבוע .עדיין סובל מאד מנפיחות בלחי מדקירות תכופות בחלק הראש העליון והיום יש מן שטף דם בצואר מקדימה וכאבי גרון .האם זה תקין או לגשת למיון ?

שלום מאיר, כדאי להתייעץ עם הרופא המנתח. לעתים נוצרים שטפי דם בלחי היכולים לרדת לכוון זווית הלסת. באם אתה נוטל מדללי דם עלול להגיע לצוואר. שוב, כדאי לשאול הרופא המנתח, או להיבדק בפה ולסת בבית חולים. החלמה מהירה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים