שאלה נוספת בבקשה על הציסטה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/08/2022 | 21:50 | מאת: עדי

בהמשך לשאלותי על הציסטה והצורך בעקירה+הוצאת ציסטה קרוב לסינוס..האם זה בסדר לעשות את השיננית 3 ימים לפני העקירה והניתוח? מדוע מומלץ שבועיים? האם מסוכן 3 ימים בלבד לפני? תודה רבה שוב

שלום עדי, הרעיון הוא מניעה ושליטה בזיהום אפשרי. החניכיים מכילים כמות ניכרת של חיידקים מסוגים שונים. הטיפול אצל השיננית עלול ליצור מצב דלקתי ולכן עדיף לחכות לאפשר החלמה וריפוי מלא טרם ההתערבות הכירורגית. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

02/09/2022 | 09:01 | מאת: עדי

תודה רבה. כרגע נוצר מצב שיש לי אפשרות לבצע את השיננית רק 3 ימים טרם הניתוח. מה הסימנים המעידים על דלקת אחרי השיננית שעלי לשים לב אליהם ואס אולי אאלץ לדחות את הניתוח? תודה רבה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים