נפיחות לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/07/2022 | 19:45 | מאת: נעמי

שלום דוקטור, אני שבועיים וחצי לאחר הרמת סינוס פתוחה. בוצעה הרמת סינוס לפני חודשיים בצד ימין שעברה בשלום. כרגע בצד שמאל, שוב, שבועיים וחצי אחרי וישנה נפיחות ורגישות במגע מתחת לעין שמאל,שלא היתה לפני כן. האם זה מצב נורמלי? ביום חמישי יש לי ביקורת. האם אפשר לחכות עד אז? המון תודה על התייחסותך!

שלום נעמי, בצקת באזור הלחי היא לעיתים אופיינית לאחר ניתוח הרמת סינוס פתוחה. הריפוי שונה מאדם לאדם ולעיתים אצל אותו מטופל יש הבדל בהחלמה בין שני הצדדים. כדאי ליידע את הרופא המנתח שיבדוק אותך ויחליט על טיפול מתאים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים