האם ניתן לעשות שיניים זמניות לאחר עקירות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

23/07/2022 | 18:44 | מאת: מני

שלום דר' הייתי אצל רופא שאמר לי שאני צריך לעקור שבע שניים. בחלק מהשניים, גם בלסת התחתונה וגם בעליונה אני צריך השתלת עצם והרמת סינוס פתוחה. אמר לי שההליך לאחר העקירות יתחיל בלסת התחתונה לאחר שלושה חודשים, ובלסת העליונה לאחר חצי שנה. שאלתי האם עד להמתנת התהליך הוא שם לי משהו זמני כדי שאוכל לאכול בצורה נורמלית ושמבחינת המראה זה לא יראה מכוער, הוא אמר לי שלא מאחר ולא ניתן, כך אצטרך להמתין. לאחר מכן אמר שרק בשן אחת הוא יוכל לעשות איזה מבנה מסוים, וזה יהיה בתשלום נוסף. אני כמובן לא צריך לחדש שגם כך העלות הכוללת של טיפולים כאלה יעלו לי עשרות רבות של אלפי שקלים. האם זה תקין? האם אכן לא ניתן לעשות לי משהו זמני בכל השיניים? כמו כן, רוצה להדגיש שדבר זה מונע ממני להתחיל בביצוע הטיפולים.

שלום מני, שלח בבקשה צילומים כדי שאוכל להתייחס. עקרונית, כשחסרות הרבה שיניים אפשר להכין תותבת זמנית חלקית או שלמה להשלמתן כדי לאפשר מראה אסתטי ויכולת לעיסה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

24/07/2022 | 13:13 | מאת: מני

איך אוכל לשלוח לך את צילומי השיניים? אוכל אולי לקבל מייל?

30/07/2022 | 09:46 | מאת: מני

איך אוכל לשלוח לך את צילומי השיניים? אוכל אולי לקבל מייל?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים