ניקוי עמוק בשתלים וחשיפה שלהם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/06/2022 | 00:20 | מאת: דפנה

דר' שלום ותודה מראש, יש לי שתלים בכל הפה שעשיתי לפני עשר שנים. הרופאה הכריחה אותי לעשות ניקוי עמוק בשתלים למטה כי הכתר יצא אמרה שיש כיס בשן אחד כדי לשמור על השתלים. אמרה שהניקוי רק על שן אחד ובסוף הכירורג משום פתח את כולם. הכירורג מגיע אליה פעם בשבוע כירורג שאינני יודעת עד כמה הוא מקצועי , עשה לי ניקוי עמוק חתך די הרבה מהחניכיים שגם ככה אין לי בכלל חניכיים למטה, הרופא לפני עשר שנים חתך אותם לגמרי לצערי הרב שעד היום לא יוצאת מהצער הזה הרופאה אמרה שכתוצאה מהניתוח השתלים נחשפו והיא מבינה שהכירורג עשה טעות לא הודתה בזה אבל אמרה שהיא כעת עושה לי שיניים מפלסטיק והם יחסו אותם. אפשר תשובה כנה ואמתית בבקשה האם החשיפה של השתלים שחתך הרבה מהחניכיים יש מצב שיכנס להם אוכל לא יחזיקו בכלל מעמד. אני כואבת וגמורה מזה ולא ישנה בלילות. אנא תשובתך תודה רבה רבה.

שלום דפנה, כנראה שהרופא עשה סוג של ניתוח חניכיים לצמצם את עומק הכיסים. ניתוח כזה נועד למנוע הצטברות של אוכל וחיידקים סביב השתלים שגורמים לדלקת נפיחות ואבדן עצם. כשהכיסים יצטמצמו תרגישי יותר טוב. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים