שתל בשן???????? כאביםם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

24/05/2022 | 17:50 | מאת: נטלי

שלום מה זה אומר הכנה לשיניים סמוכות עשיתי שתל וכתר בשן מספר 23 לאחר מכן היו הרבה כאבים שאושפזתי בבית חולים והורידו לי את הכתר לאחר מכן אמרו לי שיש לי הכנות לכתרים בשיניים הסמוכות שיניים 22 ו 24 מה זה אומר

שלום נטלי, הכנות בשיניים סמוכות כנראה מדובר שהשחיזו את השיניים כהכנה לכתרים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים