אכילה אחרי השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/11/2021 | 05:34 | מאת: גל

שלום! עשיתי השתלת שיניים שתי שתלים בצד ימין למעלה שתי שיניים אחוריות ההשתלה הייתה בשעות הבוקר בין 9:00 ל10:30 וידוע שאסור לאכול משהו קשה ב-24 השעות הראשונות ואכלתי משהו שחשבתי שהוא לא כול כך קשה במקרה זה פיתה איזה 13/14 שעות אחרי זה אז השאלה שלי האם זה הזיק לי לשתל האם הוא לא ייקלט טוב? מחכה לתשובה.

שלום גל, אכילת פיתה עדיף לעוס בצד השני אך לדעתי אם השתלים יציבים אין בעיה. הימנעות ממזון קשה בעיקר לשמירה על החניכיים והתפרים באתר הניתוח. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים