החלפת כתרים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

11/09/2021 | 01:54 | מאת: אביבית

יש בפי 2 שתלים כבר קרוב ל 20 שנה... השתלים יציבים ונוחים ללעיסה אולם הכתר (כתר אחד שמחובר על שני השתלים) שבור ושקלתי להחליפו האם רצוי וכדאי ? הן מבחינה רפואית, כדי לא לזעזע את המקום והן מבחינה כספית, האם שווה להשקיע בשתלים ותיקים. כל זאת בהנחה שהשתלים אינם מסבים לי שום בעייה.

שלום אביבית, באם הבעיה רק אסתטית החלפת הכתרים לשיקולך. אם עקב השברים נלכדות שאריות מזון בין השיניים או יש דלקת חניכיים ראוי להחליפם. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים