שתל קצר

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/04/2021 | 22:39 | מאת: אלמוג

חסרה לי שן 16 ובאזור קיים חוסר עצם אינני יכול לעשות הרמת סינוס עקב דלקת בסינוסים הוצע לי שתל קצר האם זה פתרון טוב, או שעדיף לעשות ניתוח מקדים של אף אוזן גרון, לחכות ואז לעשות הרמת סינוס ? האם שתל קצר הוא פחות עמיד לאורך זמן ?

שלום אלמוג, כל מקרה לגופו. אני מעדיף שתל ארוך עם הרמת סינוס. לעיתים צריך התערבות של רופאי אאג לניקוי הסינוס, לעיתים אאג מאשרים הרמת סינוס במצב קיים. צריך בדיקה וייעוץ שלהם. ככל שהשתל עם שטח פנים יותר גדול( ארוך יותר או רחב יותר או שניהם ) הוא שורד יותר. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים