השתלת עצם בלי השתלות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/03/2021 | 12:02 | מאת: פרידה

שלום רב מאחר ואני לוקחת פוסאלאן עקב אוסטרופורוזיס נאלצת כרגע לעקור שיניים ושתלים בלסת עליונה. האם לאחר העקירות ניתן לבצע השתלת עצם בלבד לא לצורך השתלות שיניים אלא לשם מניעת ספיגת עצם או נמק בלסת עקב נטילת הפוסאלאן? תודה מראש על התשובה.

שלום פרידה, כמה זמן את נוטלת פוסלן? בקשי מהרופא שלך לשלוח אותך לבדיקת ctx. אם הערך מעל 150 הסיכון לנמק עצם הלסת יותר נמוך. אם מתחת בקשי אישור להפסיק לחצי שנה לפני התערבות כירורגית. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים