חור בשן

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

05/03/2021 | 07:33 | מאת: דנה

האם חור בשן המלווה בכאב קל הוא בהכרח סימן לצורך בטיפול שורש ? או ייתכן שסתימה רגילה תפתור זאת ? האם גם בשיניים קדמיות עושים טיפול שורש ? האם זה יחייב כתר ? אני מתארת שצריך לראות צילום ואז להחליט, אבל אני רוצה להבין רק ברמה העקרונית...

שלום דנה, כאב בשן מראה שקיימת בעיה בשן. בדרך כלל עששת. מרבית המקרים שחזור (סתימה) פותר הבעיה. אם העששת פוגעת בעצב צריך טיפול שורש. בכל שן שהעצב נפגע עושים טיפול שורש כולל שן קידמית. לא בהכרח דרוש אחר כך כתר. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים