שתל או גשר ??????

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/02/2021 | 11:13 | מאת: נורית

יש לי צורף בשתל אשר משני צידיו שיניים הזקוקות לטיפול שורש וכתר מתלבטת בין גשר של 3 שיניים לבין השתל והטיפולים אחת הסיבות היא שהאפשרות היא לשתל קצר בלבד. מה דעתך ? מה היתרונות והחסרונות של כל גישה ?

שלום נורית, כל מקרה לגופו. יש הבדל במיקום השן החסרה, מצב השיניים הסמוכות, הסיכון בהתקנת השתל. התקנת שתל מאפשרת ניקוי קל יותר. ביצוע גשר מהיר יותר ואין צורך בניתוח. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים