הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

24/02/2021 | 17:39 | מאת: אילן

אני אמור לעבור הרמת סינוס פתוחה. קצת חושש מסיבוכים. האם יש משהו שביכולתי לבצע על מנת לסייע לעבודת המומחה ? הן מבחינת הנחיות לפני הפעולה והן מבחינת ההנחיות לאחר הפעולה ? איך יודעים שהרמת הסינוס הצליחה ? מה המדד ? איך מוודאים שהכול כשורה לאחר שבוצעה הרמת הסינוס ? אחרי כמה זמן יודעים שהפעולה הצליחה ?

שלום אילן, אני בטוח שהרופא ינחה אותך איך לפעול לפני ואחרי. כדאי כיסוי אנטיביוטי להתחיל ערב קודם ולמשך כשבוע. להימנע מפעילות גופנית מאומצת וספורט כשבוע. לאחר כארבעה חודשים עושים צילום רנטגן המראה את העצם המושתלת בסינוס. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים