מחיר הרמת סינוס פתוחה?

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/01/2021 | 12:25 | מאת: עידן

צהריים טובים ד״ר שפירא ראובן. רציתי לדעת מה טווח המחירים של הרמת סינוס פתוחה בחצי לסת עליונה? שן 26 שן 27. עשיתי צילום ct ואמרו לי שאני צריך לעשות הרמת סינוס פתוחה בגלל שחסר לי עצם באיזור של שיניים 26 27. לפני 10 שנים עשיתי שתל בשן מספר 26 ואמרו לי שבצילום רואים שיש דלקת בגלל שנכנסו לי לסינוס וצריך להחליף גם את שתל מספר 26. תודה על תשובתך ויום טוב

שלום עידן, אתה יכול לראות באינטרנט פרסום של מחירונים ממוצעים לרפואת שיניים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים