ממברנה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

13/01/2021 | 06:33 | מאת: רונית

לפני כ 5 חודשים עקרו לי שתי שיניים ושמו לי BIO-OSS כהכנה לשתלים עתידיים לא נאמר לי ששמו לי ממברנה ונאמר לי לשמור טוב על האזור כיוון שהכול פתוח ושלא יצאו גרגרי עצם האם ממברנה הכרחית כאשר שמים עצם.? האם יש דרך אובייקטיבית (לא לשאול את הרופא) לדעת אם יש או הייתה ממברנה ?

שלום רונית, הוספת ממברנה לא תמיד הכרחית להוספת עצם. אין דרך לבדוק רנטגנית המצאות ממברנה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים