בעיה בשתל...

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

28/07/2009 | 20:59 | מאת: מיכל

ערב טוב דר' ראובן.... מודה לך על תגובתך שהאירה לי דברים. מבקשת לציין עוד פרט ששכחתי לכתוב במסר הקודם. לפני המקרה בשבועיים, הרופא המטפל עשה לי כתרים זמניים, והתקשה לקבע אותם, רק ע"י דפיקות חזקות הצליח לו. ולאחר כשבועיים הגעתי למומחה שתלים לחשוף את אותו שתל. והוא התקשה , ולא מצא אותו. וכך התחיל כל הסיוט שעברתי מעל 3 שעות ניתוח, וחפירות בפה.. השאלה שלי היא: האם יכול להיות שמהדפיקות השתל זז ממקומו לכוון אחר לחלוטין ? נזכרתי שהמומחה לחש לאסיסטנטית שלו. שיכול להיות שמהדפיקות השתל עלה למעלה... (זה עוד לפני שהוא נעלם לו) הוא רק חשב שהשתל עלה קצת למעלה... מאוד אודה לך על התייחסותך לבעיה בכובד ראש... וההסבר המפורט .... בתודה מראש. מיכל.

30/07/2009 | 10:10 | מאת: מיכל.

בוקר טוב.. בטעות נשלחה פעמיים אותה שאלה.. מתנצלת על כך. המחשב שלי מקשה עלי הכל נעלם לי, ואני חושבת שזה לא נשלח. הבוקר ראיתי שנשלח פעמיים. אודה לך מאד דר' ראובן באם תוכל לענות לי על השאלה האחרונה שלי. האם יכול להיות שהשתל נעלם להם בעקבות קיבוע הכתר הזמני ? מודה שוב על התיחסותך לשאלתי הקודמת.. יום נעים לך.

עקרונית, את השתל קודם חושפים ורק אחר כך מבצעים עליו כתר מעבר/כתר זמני. לא אפשרי קודם לבצע כתר זמני ורק אחר כך לחשוף את השתל. צר לי אך אין באפשרותי להתייחס ולפרט יותר לעומק בלי לראות צלום רנטגן. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים