שאלות - לאחר הרמת הסינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/06/2009 | 10:39 | מאת: דן

1) לאחר כמה ימים אמור לרדת הנפיחות והבצקת מהפנים? 2) כמה חודשים מהניתוח אפשר להתחיל לבצע שתלים? 3)מה פרק זמן מהניתוח שאפשר לטוס בלי חשש?

21/06/2009 | 10:42 | מאת: דן

שלום דן, 1)הבצקת חולפת לאחר יומיים שלושה.\ 2)אני נוהג להתקין שתלים 4 חודשים מאוחר יותר. (במרבית המקרים מבצע הרמת סינוס והתקנת שתלים באותו יום). 3)ניתן לטוס באם הריפוי תקין שלושה / ארבעה שבועות אחרי. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים