צריבה במתן שתן ועקצוץ בקצה הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/01/2012 | 14:45 | מאת: יוסי

שלום רב, העניין התחיל לפני 4 חודשים כאשר כנראה נדבקתי במחלת מין: לאחר יחסי מין לא מוגנים, ממש יום יומיים אחרי התחילה לי צריבה כואבת במתן שתן ואף פעמיים יצאו הפרשות. טופלתי באטיביוטיקה כמה פעמים מאז (כולל דוקסילין) ועכשיו כמה חודשים אחרי המצב הוא כזה: 3-4 בדיקות שתן- עדיין מעט ליקוציטים בשתן- גם לאחר אנטיביוטיקה עדיין יש סימן לדלקת עדיין צריבה ועקצוץ במתן שתן וכמה דקות אחרי לפעמים קצת דחיפות במתן שתן אין הפרשות בכלל (למעשה היו רק ממש בתחילת כל הסיפור) שתי תרביות שתן שלילית- אין חיידק שתי בדיקות לסוגי מחלות מין- שליליות בקיצור עדיין מציק, לא נעים וגוף שכבר מאס באנטיביוטיקה. היום הייתי בביקור אצל אורולוג כדי לסכם את הבדיקות ולדון בסיפטומים שעדיין קיימים. הוא אמר שלדעתו עניין המחלת מין כנראה הסתיים- זאת אומרת אין מניעה לחזור לקיים יחסי מין אבל עדיין ישנו זיהום כלשהו בערמונית או בשופכה(?) הוא רשם לי שתי תרופות (לא אנטיביוטיקה): Omnic Ocas- פעם ביום למשך חודש Permixon- פעמיים ביום למשך שלושה חודשים עשיתי גוגל על התרופות ומצאתי שהן ניתנות בטיפול בערמונית מוגדלת. בשלב זה אני לא שש לעוד טיפול תרופתי שספק עוזר למשך כמה חודשים ואני לא שלם עם הדיאגנוזה.. כמו כן אני חושש מתרופות שמשפיעוץ על רמת ההורמונים עקב נסיון לא טוב עם פרופסיה (לשיער), שגרמה לי לתחילת גניקומסטיה קלה. האם ישנו כיוון נוסף או סיבה נוספת שיכולה להסביר את הסיטואציה? האם בעייה בערמונית מתאימה לסיפטומים כמו עקצוץ בקצה הפין וצריבה? אשמח לתשובה תודה

07/02/2012 | 16:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, התסמינים שאתה מתאר מתאימים לדלקת כרונית של הערמונית. דלקת כרונית של הערמונית זה "שק" של אבחנות. יש מספר סוגים ולכל אחד מהסוגים טיפול שונה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה