שיטת יגאל גת?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/01/2010 | 11:59 | מאת: לוי יוסף

במאי 2003 לקיתי בליבי, קיר קדמי וקודקוד מתים ב 2007 התפתחה בי סוכרת, התרופות אותן אני צורך הן: ג'ינובט, ליפיטור, קרבדקסון, טריטייס, גליבטיק, דיאותיאזיד, תרופת הפלא ג'ינובט אותה אני נוטל כ 9 חודשים יצבה את מצבי לערכי סוכר שלא היו לי מאז נעורי. כל חיי הייתי פעיל מיני ואפילו מידי, אלא שמלפני כשנתיים החל העיניין להתרכך, לפני כשנה בפלירט קצר שהיה לי חזרה הפעילות כאילו נעלמה הבעיה, אך בהמשך עם קבועתי בחדירה העניין קורס, אין בי חרדת ביצוע, רמת הטסטוסטרון ירדה ל אזור ה 17.5, לאחר התקף הלב הייתי בבדיקות כולל דם אחת לרבעון, כך שמייד בפרוץ הסוכרת טופלתי ואוזנתי כך עד היום. כך שעדיין אין בי נזקי סוכרת, כל ערכי הדם תקינים. שאלתי היא האם אחת התרופות אחראית לתופעה, או שכלי דם באזור האגן מתחילים להיסתם, התקף הלב קרה בעורק כלילי אחד, השניים האחרים נקיים, כמו כן עורק תרדמת ימני סתום ב 50 עד 70%, נימים בכיליה נסתמו כך שרמת הקריטנין בבדיקה היא 1.37. כיום ברור לי שאלה נזקי עישון, האם צינתור על פי יגאל גת יפתור את הבעיה, אם כן אל מי אני פונה?

16/01/2010 | 23:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

השאלה שלך מעט מסועפת ולא בטוח שהבנתי. האם רציתה לשאול אם שיטת גת יכולה לעזור במקרים של אין אונות ? שיטה זו אינה מתימרת לפתור בעיה של חסימת כלי דם באיבר המין. היא נועדה לחסימת כלי דם כמו לדוגמא בוריקוצל. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה