לאחר לידה כאב בשופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/10/2019 | 05:50 | מאת: ציפי טייב

שלום רב, אני כשבוע וחצי לאחר לידה וגינלית עם אפידורל שבמהלכה הוכנס לי קטטר, לפני כיומיים התחילו לי כאבים בשופכה, ממש ביציאה, גם במהלך נתינת שתן וגם בכלל בישיבה שכיבה ועמידה, ממש כאב חד בשופכה שבא והולך וגורם לי להוציא את הטיפה פיפי שיש, ביצעתי בדיקת.שתן ויצאו לויקוציטים גבוהים והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה אך ללא הטבה, בלילה הכאב ממש חד ומפריע מדי כמה שניה דקירה ושריפה חדה בשופכה, מה זה יכול להיות, ללא כאבי בטן או חום, אודה לעזרתכם.

לעיתים אחרי קטטר יש את הבעיות שאת מציינת חשוב לבצע תרבית שתן לשלול דלקת רצוי לקחת נוגדי כאבים מסוג NSAIDS

מנהלי פורום אורולוגיה