כאבים לא מוסברים ופחד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/05/2019 | 19:25 | מאת: מוטי

שלום בן 36 בריא בדרכ לאחרונה התחילו לי מיחושים לא נעימים תחושת “לחץ״ בין פי הטבעת ולשק האשכים ומעט כאבים בפין . .לא משהו סדיר אבל קורה כמה פע ביום .אין לי חום או פיפי שורף .לאחר. קריאה בגוגל והצפת מידע מלחיץ אני בפחד נוראי שמה יש לי משהו חריג בערמונית ! התור לרופא בקרוב למה עליי להתכונן ? אני כבר ממש לחוץ מזה על מה הסימנים עשויים להעיד ?

08/05/2019 | 11:15 | מאת: מוטי

לאחר פנייה לרופא בדיקה רקטלית ובדיקות שתן אין סימני דלקת ממתין לus לדברי הרופא כנראה דלקת ערמונית כרונית ! שאלה האם יש טיפול יעיל? למה זה מופיעה בכלל ?והאם זה כאב ובעיה לכל החיים???? זה עשוי לעבור בכלל .יש לציין שעשיתי ספינניג במכון כושר האם יש לזה סיבה !?

אין סיבה לחשש או לחץ, לא נשמע כמו משהו דחטף, היבדק כשתוכל ותוכל להירגע

14/05/2019 | 05:47 | מאת: צבי

אני לא רופא אבל גם לי יש אבחנה כזאת ותסמינים דומים. היתה לך כניסה לזוגיות חדשה לא מזמן? או אולי עשו לך מין אורלי לאחרונה? אני חיי עם זה שנה... לא מתים מזה אבל לגבי טיפול יעיל.... יש עם זה בעיה... כי הסיבה לא ידועה כל כך לעולם הרפואה... וממה שאני מבין הבעיה היא כזאת שלכל אחד היא יכולה להגיע ממקום אחר אבל לתת תסמינים דומים. היום קוראים לזה כאבי אגן כרוני.... לא בהכרח שיש קשר לערמונית

14/05/2019 | 06:21 | מאת: מוטי

לא קריימת אופצייה של מחלת מין אני לא מחליף פרטנריות (נשוי) האם קיבלת טיפול רפואי ? עבור הבעיה ?

14/05/2019 | 13:32 | מאת: צבי

כן, אני אומנם סיימתי מערכת יחסים והתחלתי חדשה. לא לי ולא לבת הזוג החדשה לא נמצאו מחלות מין. אבל מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין הופיעה אצלי הבעיה. השערה של האורולוג זה שזה לא מחלת מין אבל או דלקת בערמונית או איזשהו זיהום בדרכי השתן שהסבך... בקיצור זאת לא מחלה ברורה כל כך... אני קבלתי פרמיקסון שזה לערמונית ונוטל גם ציפרלקס להורדת החרדות והכאבים... ישנו שיפור... אבל לא הגעתי להחלמה מלאה... עדיין מחפש פיתרון... יש רופאים שחושבים שזה נפשי, יש כאלה שחושבים שמקור הבעיה קשור לבקטריה לא טיפוסית שעלולה לחדור לערמונית ולגרום לדלקת. בתכלס.... לדעתי עולם הרפואה לא מספיק מבין בזה... זה יכול לעבור אבל גם יכול להיות שזאת דרך ארוכה....

14/05/2019 | 15:06 | מאת: צבי

רק עוד משהו קטן.... הדבר הזה בדרך כלל מלווה בחרדות ובדיכאון תנסה לא ליפול למקום הזה זה חשוב... אם אתה מעונין לדבר איתי בפרטי אשמח לדבר עם עוד מישהו שמתמודד עם זה...

31/12/2021 | 22:51 | מאת: יקי

היי צבי אשמח לשוחח איתך בנושא שמי יקי והנה המייל שלי בכל שעה אשמח [email protected]

מנהלי פורום אורולוגיה