כאבים בבטן תחתונה ימין ובאשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2019 | 21:10 | מאת: עופר

בן 36,בריא,ללא בחילות,ללא הקאות,יציאות תקינות. לפני חצי שנה התחיל כאב חד בצד ימין בבטן התחתונה,לאחר מספר שבועות התחיל גם כאבים באשכים בעיקר בצד ימין.ישנו הכאב בבטן בצד ימין תחתון ובאשים הינו עמום ונמשך כחצי שנה. בדיקות דם תקינות,ללא דם בשתן/סימן לדלקות לאחר פניה לאורולוג בוצע אולטרסאונד בטן ,כליות ושלפוחית השתן ולא נמצאו סימנים של אבנים בכליות/שתן.(אין עדות להידרונפרוזיס ואבנים)ערמונית בנפח 21 סמ"ק. בוצע אולטרסאונד דופלר אשכים (אפידידמיס לא מעובה דן צדדי,ראש האפידידימיס הימני ציסטה כ0.8*1 ס"מ,ללא הידרולצלה, ווריקולציה משמאל דרגה 2 עם קוטר וריד עד כ0.27 ס"מ,ללא זרימת דם חוזרת בזמן וולסלבה. בוצע CT בטן פרוטקול אבנים תקינה לא נצפו אבנים בכליות ובדרכי השתן,מזנטריק פני קוליטיס,ללא שינוי מהותי. נבדקתי על ידי כירורג ששלל בקע מפשעתי.נבדקתי על ידי אורתופד ששלל פריצת דיסק. ביצעתי בדיקת רגשיות לחלב,צליאק,לוקטוז והכל תקין פניתי לגסטרו שהפנה אותי לבדיקת קולונסקופיה וגסטרוסקופיה שיצאו תקינות. הכאבים ממשיכים ואני כבר די מיואש,אשמח לדעת מה עוד אפשר לבדוק,מה אפשר לעשות,ומה הגורם לכך? תודה מראש

לאחר ששוללים בעיות אחרות ניתן לטפל תסמינית בכאב ע"י נוגדי כאבים

מנהלי פורום אורולוגיה