תוסף מזון לשיפור זרימת השתן, הקטנת ערמונית ואבנים בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/01/2019 | 18:37 | מאת: my67

אני בן 67 בריא באופן כללי psa נובמבר 2018 5 נפח ערמונית60 סמ"ק בדיקת "פלומטריה: 4.9/234 עקומה מוארכת מקוטעת שארית 137 מ"ל בצילום "אבנים רבות מסוידות בשלפוחית" ב us "שלפוחית שתן בקיבולת טובה, עם טרבקולציה קלה בדפנות". אני משתמש מזה שנים ב permixon 160 פעמיים ביום. בשבועיים האחרונים התחלתי להשתמש גם ב טאדם 5 . בדיקת שתן שלי במשך השנים ללא זיהומים או ממצאים שליליים אחרים. אינני קם בלילה לשירותים. ראיתי (ב- youtube סרטון של ד"ר לנטרואופטיה ד"ר גלית שטיינר מנהלת ב"ס לרפואה משלימה בווינגט) המלצה לשימוש בתוסף מזון הכולל :סו פאלמטו - עץ דקל ננסי, פגם אפריקאי, סירפד וליקופן. (בסרטון לא מופיע שם המוצר). האם תוסף זה מוכר? האם זה יכול לשפר את מצבי (שיפור זרימת השתן, הקטנת ערמונית או פינוי אבנים בדרכי השתן? כפי שציינתי יש לי אבנים קטנות בשלפוחית השתן. האם קיימת דחיפות להוציאן? כיצד מוצע לבצע זאת?

טיפולים חלופיים לערמונית דוגמת דקל ננסי וכו' לא נמצאו במחקרים כיעילים במיוחד. נוכחות אבנים בשלפוחית בנוכחות הפרעות השתנה מהווה אינדקציה יחסית לטיפול בערמונית אני סבור שעלייך לפנות לאורולוג ולדון באופציות טיפוליות

מנהלי פורום אורולוגיה