דימום בשתן עם קרישי דם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/02/2018 | 00:27 | מאת: מאיר 37

שלום כבר כמעט חודש יש לי דם בשתן ללא כאבים מידי פעם צריבה קלה ,פעם אחת צריבה יותר חזקה כשהדם מופיע בסוף מתן שתן לפעמים עם קרישי דם. יש לי ברקע קרוהן כבר עשר שנים כרגע נמצא ברימיסיה. עשיתי בדיקות דם ושתן הבדיקת שתן תקינה( אין צמיחה) בדיקות הדם צירפתי קובץ Crp 1.57 קצת גבוהה כנראה בגלל הקרוהן המוגלובין a1c 6.7 זה לא חדש יש כנראה טרום סוכרת ביצעתי גם בדיקת ct להלן התשובות: הכל תקין חוץ מההסבר של הכליות במונח וגודל תקינים,פרנכימה שמורה.הודגמה אבן זעירה כ5 מ״מ בגביע תחתון ובגביע אמצעי של כליה שמאלית. לא הודגמו סימנים של הידרונפרוזיס בשתי הכליות ביצעתי גם בדיקת ציסטוסקופיה שנמצאה תקינה בתאריך 19/7/17 שאלותיי הם: 1)מכיוון שעדיין יש דם בשתן למרות שפחות מה זה יכול להיות? 2) האם בגלל שעדיין יש דם בשתן חודש כמעט יש צורך ללכת למיון? 3)האם יכול להיות שזה בגלל האבן הקטנה שצוינה בסיטי ? חשוב לציין שהאורולוג הפנה אותי לנפרולוג אבל יש לי תור לעוד חודש וחודש במצב הזה אני ייצא מדעתי בבקשה תענו לי אני ממש לחוץ

האם הסתכלו לתוך השלפוחית? ציסטוסקופיה? אם לא, חובה לעשות ציסטוסקופיה

20/02/2018 | 10:27 | מאת: חיובי

ביצעתי בדיקת ציסטוסקופיה לפני חצי שנה שיצאה תקינה וכן הסתכלו לתוך השלפוחית

מנהלי פורום אורולוגיה