שילוב דקל ננסי עם קסטרל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/06/2017 | 04:17 | מאת: נתנזון

דוקטור שלום רב לך. כבר שאלתי שאלה ברוח זו ולצערי לא הצלחתי למצוא את התשובה. אני בן 68 וחצי נוטל נוטל יומית קסטרל 10 מ"ג עקב הגדלה שפירה 60 סמ"ק של הערמונית. האם ניתן ליטול במקביל תוסף תזונה Saw Plalmetto(דקל ננסי) 150 מ"ג. ברשת מצאתי שהצמח מכיל ריכוז גבוה של פיטוסטרולים שפועלים כמעכבים טבעיים לההורמון דהידרו-טסטוסטרון. (זה חוסם אלפא? ) אודה לתשובתכם נתנזון

בכל פעם שאני נשאל על דקל ננסי אני מסביר שאין עדות במחקר רפואי ליעילות המוצר ולכן אני לא ממליץ עליו לא פה ולא במקומות אחרים

מנהלי פורום אורולוגיה