המשך שאלה לד"ר מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/03/2016 | 12:06 | מאת: diana

דר עברתי ניתוח שרוןל קיבה ב2013 הסתבל ברפלוקס קשה עקב הרפלוקס הקשה עברתי ב 2014 ניתוח מעקף קיבה עם כריתת כיס מרה מאז ניתוח המעקף קיבה סובלת משלשולים עד 10 פעמים ביום סובלת מהקאות חוסר ברזל קיבלתי מנות דם חוסר חלבון . כל שבוע מתאשפזת עם אשלגן נמוך חמצת מטאבולית לקטית מיעוט במתן שתן סוכמה עד כה כבעיות מוטיליות וספיגה לאחר מעקף הקיבה עדיין סובלת מרפלוקס קשה .לציין עברתי בדיקות הכל תקין . אנטרוסקופיה בבית חולים בני ציון מעי דק : השקה תחתונה 80 ס"מ האם זה מסביר בעיית הספיגה ? האם יש מקום לניתוח ביטול המעקף קיבה ?אם כן האם הניתוח מסובך ? האם הניתוח יפתור את השלשולים ובעיית הספיגה ? תודה

תגיעי לביקור מסודר שנוכל לעבור על הרקע שלך ונבחון את האופציות הטיפוליות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים