שאלה לרופאים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/09/2015 | 14:28 | מאת: דיאנה

אני לאחר 2 ניתוחים שרוול ומעקף קיבה הייתי מאושפזת בבית חולים בגלל כאבי בטן וחולשה כללית וכאבי שרירים בבדיקת מעבדה : לויקוציטוזיס 12.5 k נויטרופיליה 11.4k ואנמיה מיקרוציטית עם המגלובין 9 ו MCV=72 אשלגן : 2.8 בגזים ורידיים חמצת מטבולית pH=7.2 עם ביקרבונט 16 , לקטאט 7, ללא פיצוי נשימתי נאות PCO2=41 רציתי לדעת מה זה חמצת מטבולית לציין שאני מאז הניתוח מעקף קיבה סובלת מכאבי בטן ושלשולים

הפורום אינו מיועד לטפל או להסביר תוצאות של בדיקות. יש להתייעץ עם הרופאים במחלקה בה אושפזת.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים