לפני ניתוח שרוול .התייעצות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/06/2017 | 21:17 | מאת: טל

שלום . אני בת 37 וחצי.שוקלת 96 קילו אחרי 6 לידות.גובה 1.69 סובלת מתת פעילות בלוטת תריס מקבלת אלטרוקסין יומי. כל פעם און אוף. ובבדיקות האחרונות הכולסטרול היה גבוה מאוד 300.ברזל נמוך קיבלתי הפניה לניתוח .. לדיאטנית בריאטרית.. רציתי לדעת האם באמת ניתוח שרוול יכול להוריד את הערכים של הבדיקות. האם זה מומלץ במצב שלי ברקע המשפחתי יש סכרת לאבא שלי וגם השמנה ..

שלום.. ניתוח בריאטרי יכול לשפר את המצב הבריאותי,כולל שומנים בדם הטריגליצירידים והסוכרת,,,,,כולסטרול השפעה חלקית תלוי באיזה סוג של יתר כולסטרול יש לך.. ממליץ על התייעצות עם המנתח וקבלת עוד פרטים. בהצלחה..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים