ניתוח ויטרקטומיה וקטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/04/2020 | 01:03 | מאת: טל

שלום ד״ר גרייפנר לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח ויטרקטומיה משולב עם קטרקט לסגירת חור מקולרי, הגז בעין ירד לפני כשבוע וכעת אני רואה מטושטש וקווים ישרים נראים מעט עקומים, למשל כשאני מביט בשעון עגול שתלוי על הקיר כאילו בשעה 2 ובשעה 10 יש עיוות קטן מה שמראה את השעון בצורה קצת מעוותת, ולמשל כשאני צופה בטלויזיה הפרצופים של האנשים מעוותים, אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך, אני נורא מוטרד מהמצב וחושש שזה ישאר ככה לנצח, אשמח לתשובה מדויקת ממך.

מתנצל על העיכוב בתשובה. מטרת הניתוח - לסגור את החור המקולרי. במידה והצליח - זה קורה תוך ימין - ולעיתים שבועות. אך השיקום בראיה עשוי להיות ממושך ולעתים אף כחצי שנה. לצערי - לעתים אין חזרה מלאה של הראיה. לרוב מבצעים צילום OCT כחודש לאחר הניתוח על מנת לוודא כי מבחינה אנטומית הניתוח הצליח - וכך אני ממליץ גם לך. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122* \

30/10/2020 | 14:41 | מאת: דנה

היי טל, כרגע במצבך, אשמח לשוחח עמך 050-4486104

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים