בעיות רשתית וקטרקט לללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/11/2019 | 14:16 | מאת: דנה

שלום סובלת מהרבה מחלות בעיות עיכול ירדתי 44 קג במשקל כבר לפני 20 שנה היו לי 4 קרעים ברשתית שטופלו בעזרת לייזר לפני כמה חודשים התחילו הבזקים וקוים באתו המקום וגם בעין השניה הלכתי ל3 רופאיי עיניים שטענו כי אין קרע אלא משיכה של גל איך אני יודעת אם יש קרע וצריכה טיפול אני בלחץ דבר נוסף בשתי העיניים צריכה ניתוח קטרקט רואה מטושטש מסתנוורת פוחדת שהניתוח יגרום לקרע או חור ברשתיות העין הן יבשות אני כולי מיובשת מההרזיה הקשה האם ניתן לעשות ניתוח לקטרקט בשקט ולא יהיו בעיות ברשתית מה אעשה אני מאד מתקשה בראיה

במידה ויש קטרקט שמפריע לראיה - צריך לנתח, כמובן לאחר שבודקים את הרשתית הייטב. לדחות אצת הניתוח - המשמעות היא בינתיים לא לראות טוב, והסיכון לא קטן עם הזמן.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים