ניתוח ויטרקטומיה משולב קטראקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/05/2019 | 10:22 | מאת: יעל

דר נכבד אודה על תשובתך לשאלה: מה הסיבה שאחרי הניתוח לפני 7 שבועות התחלתי לראות הכל עקום, מה שלפני הניתוח לא היה מצב כזה, רק טשטוש ראיה. האם מצב זה שכיח? האם יחול שיפור? יום נעים

תלוי מדוע היה הניתוח, ומה תוצאותיו... השאלה כללית מדי בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים