בעיה ברשתית.

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/04/2019 | 22:42 | מאת: שאול.

שלום רב, בן 40, בשנתיים האחרונות מחלת הטייסים CSR, כנראה כרונית בעין אחת, ללא שינוי משמעותי כל השנים, ולאחרונה עיוות משמעותי בראיה באותה העין. מהו הטיפול היעיל ביותר לטיפול, ומניעת הידרדרות ו/או תיקון ומיגור סופי. תודה מראש שבוע מוצלח.

לא תמיד יש טיפול.. במקרים חריגים וללא ריפוי עצמי - ניתן לשקול: PDT (עם מינון מופחת - HALF LOAD) לייזר - רק במידה ויש נקודת דלף יחידה המרוחקת ממרכז הרשתית שינוי אורח חים - בעיקר הורדת "לחץ" - וכן המנעות מתכשירים המכילים סטרואידים לייזר מסוג מיקרו-פולס (MP) רפואה שלמה..

11/04/2019 | 19:00 | מאת: שאול.

רב תודות.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים