החלמה לאחר ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

27/03/2019 | 09:46 | מאת: א

שלום. עברתי ניתוח ויטרקטומיה לאחר קרע עם הפרדת רשתית לייזר 360 וקטרקט עם השתלת עדשה אופטית לפני 25 ימים.כרגע הגז עדין בכ 50% מהעין. לאחר הניתוח היה דימום באזור הקרע. אני עדיין רואה באופן ירוד מאד ורק במבט למטה.האם חזרת הראיה היא הדרגתית רק לאחר ספיגת הגז ? האם הדימום שהיה מגביר את העכירות ומשך חזרת הראיה . בתוך כמה זמן צפויה להיות ראיה תקינה. תודה .

מה שחשוב זה שהרשתית צמודה במקומה. הראיה תלויה בספיגה של הגז - זאת אומרת בזמן, וכמובן בנזק שנגרם לרשתית בזמן שהיתה מופרדת...

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים