שטף דם בעין לאחר ניתוח קטארקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/01/2019 | 12:47 | מאת: דוד

שלום רב, לפני 5 חודשים עברתי ניתוח הפרדות רשתית וקטארקט בעין שמאל, ולפני כחודשיים עברתי ניתוח קטארקט בעין ימין, מבחינת הראיה הניתוחים הצליחו וחל שיפור ניכר בראיה בשתי העיניים, אבל מאז הניתוח בעין ימין לפני כחודשיים ,יש לי כול 10 ימים שטף דם, כול פעם בעין אחרת, השטף דם עובר כעבור יומיים בערך, אבקש הסבר לתופעה הזאת והאם יש טיפול שאמור למנוע את השטף הדם ומה ניתן לעשות, והאם זה מסוכן? תודה

לבדוק לחץ דם, תןפעה זו לרוב אינה קשורה לבעיות עיניים - אלא לעליות לחץ דם / שיעול / עצירות / התעצבנות / הרמת משקולות או משא כבד - ולפעמים לא יודעים מדוע..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים