קטרקט אחרי ניתוח הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

22/09/2018 | 23:42 | מאת: עמית

שלום קוצר ראייה גבוה: עין אחת - מינוס 18 (אחרי ניתוח הפרדות רשתית שבוצע בה לפני כשנתיים). עין שנייה - מינוס 15. לאחרונה אובחן בעין שעברה ניתוח הפרדות רשתית (ויטרקטומי) קטרקט. אם מנתחים את הקטרקט, מה עושים עם העין השנייה שבה אין קטרקט? יווצרו הרי הבדלים במספרין בין שתי העיניים, לא? אודה לתשובתך המפורטת.

שאלה מצויינת.... מספר אפשרויות - או שימוש בעדשות מגע, ואז ניתן לראות בשתי עיניים למרות ההבדל הגדול במספרים, או פשוט מנתחים גם את העין השניה (זו האפשרות שאני בד,כ מציע למטופלים...) בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

07/10/2018 | 02:10 | מאת: עמית

תודה. מנתחים את שתי העיניים ביחד באותו יום? בנוסף, האם יש סכנה בניתוח קטרקט במספרים שכאלה?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים