צלקת ברשתית-טישטוש ראיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/07/2018 | 10:10 | מאת: דוד

בבדיקת OCT מקולה שבצעתי נתגלה לי : קונטור פובאלי עמוק, אטרופיה ברמת הרשתית הנוירוסנסורית בפואבה, כמו כן נאזלית ועליון עם אירגולאריות קלה של PR ללא פתולוגיה גסה ברמת ה: PRE עובי מקולרי מרכזי 208 מיקרון ללא עדות לנוזל תוך או תת רשתי ,

ע,פ ממצאי הבדיקה - אין מקום לטיפול בזריקות

מה חדות הראיה? כעיקרון הצילום מראה כי הבעיה היא "יציבה, -וכרגע לא נראה כי יש מקום או צורך בטיפול

02/08/2018 | 20:36 | מאת: צלקת ברשתית

האם יש פתרון כלשהו לזה? בכל אמצעי ראוי.כיום קשה לי מאד לחיות כך.בעיקר הערפל/טשטוש סביב האובייקט

03/08/2018 | 08:36 | מאת: דוד

אז האם אין שום דבר שיכול לעזור לשיפור הערפל /טישטוש?ברקע התחתון של תמונת הראיה?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים