ממברנה בעין שמאל- קרום על הרשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/11/2017 | 15:13 | מאת: דודי

הי, בן 36 סובל מקרום על הרשתית בערך שנה ,עין שמאל עיבוי דפוזי של שכבות הרשתית הפנימית ללא נוזל CMT עלה מ 365 ל 391 מיקרון. רואה חד אבל קווים ישירים נראים מעוגלים בעין שמאל בלבד. כרגע בהמשך מעקב. 3 שאלות ברשותך: 1.האם ייתכן ומצב זה יעבור מאליו ? 2.האם יש אפשרות שלא אצטרך ניתוח? 3.האם כל עוד ראייה חדה, ניתן לוותר על ניתוח?

סיכוי שיעבור לבד מזערי. בד"כ מחמיר - ובעיקר בצעירים... האם יש סיפור של טראומה לעין? חדות ראיה אינה קריטריון מוחלט. במידה והיית בן 50 - +60 -קרוב לודאי שהייתי מציע לך ניתוח. בגיל 30 - במידה וחדות ראיה שמורה - מסכים שניתן לעקב... בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

09/11/2017 | 16:41 | מאת: דודי

תודה רבה על התשובה. לא היתה חבלה בעין. למה לדעתך היית ממליץ על ניתוח? יש סיבה מסוימת?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים