עברתי ניתוח לאיחוי חור מקולרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/07/2017 | 16:52 | מאת: ניתוח לאיחוי חור מקולרי

שלום רב עברתי ניתוח חור מקולרי לפני חודשיים וחצי ובעין השנייה יש לי הפרדות רישתית.יש לי עדיין כאבים בעין המנותחת וסביבה בעיקר ברכה בסמוך לעין המנותחת. האם זו סיבה לדאגה? והאם מותר לי לבצע פעילות גופנית עם מאמץ? ושאלה נוספת בעין השנייה יש לי הפרדות רישתית האם יש צורך רק במעקב ? כפי שנאמר לי בבית החולים . באיזה מקרה מנתחים הפרדות רישתית ?

במידה וכבר נספג הגז - אין מניעה מכל פעילות גופנית. אני מניח כי בעין השניה יש הפרשות זגוגית - ולא הפרדות רשתית. במקרה ויש הפרדות רשתית - זה מחייב ניתוח דחוף. הפרדות זגוגית - זו אינה מחלה, והמעקב הוא בעיקר כדי לוודא שאין בעיות אחרות. למשל - היווצרות של חור מקולרי - וזאת במקרה שהפרדות הזגוגית אינה מלאה...

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים